Hvem er jeg?

Turtlespeed

Hvem er jeg?

et spørgsmål med mange svar

Mit navn er Hanne Anaia Tempeldal.

Jeg er fraflyttet morsingbo, jeg er lillesøster, jeg er søgende pilgrim, jeg er hustru, jeg er mor, jeg er danser, jeg er ejer af Turtlespeed, jeg er terapeut, jeg er behandler, jeg er supervisor, jeg er kunstner, jeg er… og listen kan blive ved.

Noget, der især kan have interesse for dig (i forbindelse med, at jeg er klædt på som terapeut, supervisor og underviser), er min uddannelse som afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut i 2003, og som Spirituel Integrativ krops- og psykoterapeut i 2014. Derudover har jeg løbende videreuddannet mig inden for Emotion-fokuseret Terapi og Terapi set gennem Polyvagal-linse (nervesystemet), og Supervisor ved Psykoterapeutuddannelsen A/S og PMST stress- og traumeuddannet ved Jacob Kongshaug. Nyeste skud på mit CV er, at jeg i gang med at uddanne mig til Aquasoma behandler (at give behandlinger i det varme vand).

Udover uddannelserne har livet givet mig “hjemmeundervisning” i en del menneskelige processer. Der har på min vej været tab, sorg, brækkede ben, stress og det at turde kærligheden.

Det ligger mig meget på sinde at skabe et trygt rum med nærvær og tid – et rum, hvor udvikling og bevægelse kan sksup

Turtlespeeds mission

Rejsen hjem

En skildpadde går i sit eget tempo og er altid hjemme i sit eget skjold. Skjoldet kan både være beskyttelse, men også et sted at lave tilbagetrækning for at komme til kræfter igen – at finde egen styrke.

Skildpadden gør ikke så stort et nummer ud af sig selv: Den er i sin væren og har levet siden tidernes morgen. Den er ikke hurtigst, smukkest, sjovest eller klogest. Den ER, og det er nok.

Min mission er at hjælpe mennesker med at finde deres frie vej til at være dem selv – at det er nok.

Det ligger mig meget på sinde og hjerte at skabe et rum i terapien, i dansen, på kurserne – et rum til væren, selvaccept, selvkærlighed og fred med den, man dybest er.