Psykoterapi

Turtlespeed

Spirituel integrativ krops- og psykoterapi

Psykoterapi

At være et sansende menneske i denne verden – med en krop, der sender og modtager mange signaler og tanker, der kan føre én vidt omkring og en sjæl, der længes – kan have sine udfordringer.

Jeg benytter mig af samtaleterapi, kropsbehandling, EFT (Emotion Focused Therapy), energiarbejde, drømmetydning, indre barn-forløsning, åndedrætsterapi, positions- og dilemmaafklaring, tegneterapi, guidede øvelser, traumeterapi, familieopstilling og, vigtigst af alt, relationel kontakt.

Jeg tilbyder en terapi, som har fokus på det hele menneske, en bevægelse af krop og følelser for at opnå selvaccept, selvkærlighed og fred med den, du er.

Din længsel vil være det fyrtårn, vi styrer efter. Undervejs vil vi venligt hilse på smertefortællingerne samt dine forhindringer og fortællinger, der står i vejen for at udleve dig selv fuldt ud.

Varighed og pris

Individuel psykoterapi tager 1½ time og koster 900 kr.
Parterapi er 1½ time og koster 1.250 + moms
Telefon-/Skypesession er 1 time og koster 650 kr.

Betaling

Terapi betales enten kontant, via MobilePay erhverv på 151717 eller overføres på konto i Jyske Bank på reg. nr. 7835 konto 1352659.

Afbestilling af tid skal ske senest kl. 7.00 samme dag, som du har en tid, enten på SMS eller som opringning. Ved senere afbud betales det fulde beløb.