Kurser hos Turtlespeed

Danse events

Dans i det fri - dans dig fri

Kurser

Dans Events med høretelefoner i det fri

  • Vi bliver max 10 personer. 
  • På opslaget kan du se tid, sted og tema.
  • Du får din af sprittede høretelefon og finder dig et godt sted at danse.
  • Jeg fortæller kort om konceptet.
  • Jeg sætter musikken i gang og guider undervejs med forslag og noget, du kan være nysgerrig på, i bevægelsen. Der er ingen krav og intet at præstere.
  • Vi slutter af med en delerunde.
  • Ca tid for hele oplevelsen er fra halvanden til 2 timer.

Datoer for de forskellige danse events: 


🐢 Fuldmåne dans, skærtorsdag d. 6. april kl. 19.30 v/Gammelhaven
🐢 April årsdans med spørgsmålet “Hvem er jeg” og “Hvor er jeg på vej hen”, lørdag d. 22. april kl. 9.00 v/Gammelhaven
 
Pris

Pris pr. gang er 160 kr. (inkl. moms) 

Betaling og tilmelding

Betaling på MobilePay 151717 – når du har fået et “go” fra mig. Ved tilmelding, kontakt mobil 29846504 eller via Messenger.

Der er bindende tilmelding, når du har betalt. Hvis du bliver forhindret har du mulighed for at “låne” dine høretelefoner videre ud til en ven – jeg skal blot have info om det. 

Der vil blive slået andre danse events op spontant, når vejrudsigten er lovende (Du vil kunne se dem her og på Facebook – og du kan tilmelde dig Messenger gruppe der hedder “danse events med Turtlespeed”

Fri bevægelses forløb i lokalerne i Randers

Vi danser i lokalerne på Vester Altanvej 39 med temaet 

“Værens kraft & Handle kraft” – d. 20/2 + 6/3 + 20/3 + 3/4 + 17/4 + 1/5,  2023 

Kom og bliv mødt og mød dig selv – i dansen. 

Pris: 960 kr. 

Vi bliver minimum 5 og maximum 9 dansende sjæle. 

Dette er et forløb for dig, der har et ønske om at opnå øget bevidsthed for krop, følelser, tanker og sjæl via nysgerrigt og bevidstgjort bevægelse.

Vi bevæger os ind i det, der gør ondt – det, der gør godt – og det, der forvandler. Med en nysgerrighed og en dyb respekt for fortællingerne, der bor i krop og psyke.

Der vil være øvelser enkeltvis, parvis og i gruppe. Der vil være øvelser med og uden musik samt med nogen med lyde skabt af vore stemmer.

Der er en stemning og en invitation til “at man må være med det, der er og som den, man er” – og så er det jo spændende at se, hvad dansen bidrager og bringer.

Jeg laver temabaseret undervisning og har bl.a. undervist i “Rejsen hjem”, “Offer/bøddel/redder”, “Forbindelse”, “Juletid”, “Eksistentielle temaer”, “Maskuline og feminine kræfter”, “Trancedans”, “Mindreværd, mereværd og ligeværd”, “Heltens rejse gennem arketyper”, “Åndedrættet – breathe and be”, “Medfølelse ind i selvfølelse – at blive sin egen gode ven”, “Elementerne – jord, vand, luft, ild”, “Det indre ægteskab mellem jeg, mig og mig selv”, “Chakra dans”, “Valg”, “Følelser” og “Fri bevægelse med forskellige tema”

Betaling og bestilling

Vandreture kan betales med MobilePay erhverv på 151717 eller Jyske bank op reg. nr. 7835 konto 1352659