Kurser hos Turtlespeed

Danse events

Dans i det fri - dans dig fri

Kurser

Dans Events med høretelefoner i det fri

  • Vi bliver max 11 personer. 
  • På opslaget kan du se tid, sted og tema.
  • Du får din af sprittede høretelefon og finder dig et godt sted at danse.
  • Jeg fortæller kort om konceptet.
  • Jeg sætter musikken i gang og guider undervejs med forslag og noget, du kan være nysgerrig på, i bevægelsen. Og spiller skøn musik. Der er ingen krav og intet at præstere.
  • Vi slutter af med en delerunde.
  • Ca tid for hele oplevelsen er fra halvanden til 2 timer.

Datoer for de forskellige danse events: 

 

* December årsdans med spørgsmålene “Hvem er jeg” og “Hvor er jeg vej hen”, lørdag d. 9. december kl. 8.30 v/Gammelhaven

* At føde lyset, en dyb dans ind i mørke og lys – og kærlighed. Lørdag d. 23. december kl. 8.30 v/Gammelhaven

* FARVEL 2023 og GODDAG 2024 i bevægelse, lørdag d. 30. december kl. 13.00

Pris

Pris pr. gang er 160 kr. (inkl. moms) 

Betaling og tilmelding

Betaling på MobilePay 151717 – når du har fået et “go” fra mig. Ved tilmelding, kontakt mobil 29846504 eller via Messenger.

Der er bindende tilmelding, når du har betalt. Hvis du bliver forhindret har du mulighed for at “låne” dine høretelefoner videre ud til en ven – jeg skal blot have info om det. 

Der vil blive slået andre danse events op spontant, når vejrudsigten er lovende (Du vil kunne se dem her og på Facebook – og du kan tilmelde dig Messenger gruppe der hedder “danse events med Turtlespeed

Fri bevægelses forløb i lokalerne i Randers

Vi danser i lokalerne på Vester Altanvej 39 med temaet 

MOD – dans dig ind i de 6 forskellige typer af MOD.

 Fysisk mod – Socialt mod – Moralsk mod – Emotionelt mod – Intellektuel mod – Spirituelt mod.

Vi danser 6 mandage med start d. 13. november og slut d. 18. december fra kl. 19 – 21

Prisen er 960 kr

Kom og bliv mødt og mød dig selv – i dansen. 

Vi bliver minimum 6 og maximum 9 dansende sjæle. 

Dette er et forløb for dig, der har et ønske om at opnå øget bevidsthed for krop, følelser, tanker og sjæl via nysgerrigt og bevidstgjort bevægelse.

Vi bevæger os ind i det, der gør ondt – det, der gør godt – og det, der forvandler. Med en nysgerrighed og en dyb respekt for fortællingerne, der bor i krop og psyke.

Der vil være øvelser enkeltvis, parvis og i gruppe. Der vil være øvelser med og uden musik samt med nogen med lyde skabt af vore stemmer.

Der er en stemning og en invitation til “at man må være med det, der er og som den, man er” – og så er det jo spændende at se, hvad dansen bidrager og bringer.

Jeg laver temabaseret undervisning og har bl.a. undervist i “Rejsen hjem”, “Offer/bøddel/redder”, “Forbindelse”, “Juletid”, “Eksistentielle temaer”, “Maskuline og feminine kræfter”, “Trancedans”, “Mindreværd, mereværd og ligeværd”, “Heltens rejse gennem arketyper”, “Åndedrættet – breathe and be”, “Medfølelse ind i selvfølelse – at blive sin egen gode ven”, “Elementerne – jord, vand, luft, ild”, “Det indre ægteskab mellem jeg, mig og mig selv”, “Chakra dans”, “Valg”, “Følelser” og “Fri bevægelse med forskellige tema”, “Gøren og Værens kræfter”

At være et sansende menneske i denne verden – med en krop, der sender og modtager mange signaler og tanker, der kan føre én vidt omkring og en sjæl, der længes – kan have sine udfordringer.

Jeg benytter mig af samtaleterapi, kropsbehandling, EFT (Emotion Focused Therapy), energiarbejde, drømmetydning, indre barn-forløsning, åndedrætsterapi, positions- og dilemmaafklaring, tegneterapi, guidede øvelser, traumeterapi, familieopstilling og, vigtigst af alt, relationel kontakt.

Jeg tilbyder en terapi, som har fokus på det hele menneske, en bevægelse af krop og følelser for at opnå selvaccept, selvkærlighed og fred med den, du er.

Din længsel vil være det fyrtårn, vi styrer efter. Undervejs vil vi venligt hilse på smertefortællingerne samt dine forhindringer og fortællinger, der står i vejen for at udleve dig selv fuldt ud.

Varighed og pris

Individuel psykoterapi tager 1½ time og koster 850 kr.
Ved terapi for børn under 16 år er det 1 time og koster 600 kr.
Parterapi er 1½ time og koster 1200 kr.
Telefon-/Skypesession er 1 time og koster 600 kr.

Betaling og bestilling

Vandreture kan betales med MobilePay erhverv på 151717 eller Jyske bank op reg. nr. 7835 konto 1352659