Kurser hos Turtlespeed

Dansekurser

Dans i det fri - dans dig fri

Kurser

Dans med “ÅRETS GANG”

  • Vi bliver max 10 personer. Vi danser en gang om måneden i et helt år.
  • Jeg fortæller tid og sted.
  • Du får din af sprittede høretelefon og finder dig et godt sted at danse.
  • Vi fordyber os hver måned med nysgerrighed i måneden, naturen og hvor vi selv er.
  • Jeg sætter musikken i gang og guider undervejs med forslag og noget, du kan være nysgerrig på, i bevægelsen. Der er ingen krav og præstation.
  • Vi slutter af med en delerunde. 

  

 

Datoer

Januar dansen er søndag d. 16. januar kl. 9.30 (obs på at vejr forhold kan ændre datoen)
& Fuldmånedans tirsdag d. 18. januar kl. 19.30
  

Pris

Pris pr. gang er 150 kr.  (5 turs klippekort 600 kr.)

Betaling og tilmelding

Betaling på MobilePay 151717 – når du har fået grønt lys fra mig. Ved tilmelding, kontakt mobil 29846504 eller via Messenger.

Derudover vil der blive slået andre danse events op spontant, når vejrudsigten er lovende (Du vil kunne se dem her og på Facebook – og du kan tilmelde dig Messenger gruppe der hedder “danse events med Turtlespeed”)

Fri bevægelses forløb i lokalerne i Randers

Dette er et forløb for dig, der har et ønske om at opnå øget bevidsthed for krop, følelser, tanker og sjæl via nysgerrigt og bevidstgjort bevægelse.

Vi bevæger os ind i det, der gør ondt – det, der gør godt – og det, der forvandler. Med en nysgerrighed og en dyb respekt for fortællingerne, der bor i krop og psyke.

Der vil være øvelser enkeltvis, parvis og i gruppe. Der vil være øvelser med og uden musik samt med nogen med lyde skabt af vore stemmer.

Der er en stemning og en invitation til “at man må være med det, der er og som den, man er” – og så er det jo spændende at se, hvad dansen bidrager og bringer.

Jeg laver temabaseret undervisning og har bl.a. undervist i “Rejsen hjem”, “Offer/bøddel/redder”, “Forbindelse”, “Juletid”, “Eksistentielle temaer”, “Maskuline og feminine kræfter”, “Trancedans”, “Mindreværd, mereværd og ligeværd”, “Heltens rejse gennem arketyper”, “Åndedrættet – breathe and be”, “Medfølelse ind i selvfølelse – at blive sin egen gode ven”, “Elementerne – jord, vand, luft, ild”, “Det indre ægteskab mellem jeg, mig og mig selv”, “Chakra dans”, “Valg”, “Følelser” og “Fri bevægelse med forskellige tema”.

Praktisk information

Danseforløb starter, når vi igen må danse 9 mennesker sammen indenfor. Prisen betales ved tilmelding på MobilePay 151717.

TEMA: RESSSOURCER

Vi danser på Vester Altanvej 39. st. 8900 Randers.