Kurser hos Turtlespeed

Dansekurser

Dans i det fri - dans dig fri

Kurser

Konceptet er genialt. Vi kan danse 10 mennesker udenfor med hver vores høretelefon til det samme musik og med min guidning undervejs.

  • Vi bliver max 10 personer.
  • Jeg fortæller tid og sted.
  • Du får din afsprittede høretelefon og finder dig et godt sted at danse.
  • Jeg har altid en overskrift på dansen (se temaet på opslaget).
  • Jeg sætter musikken i gang og guider undervejs med forslag og noget, du kan være nysgerrig på, i bevægelsen. Ingen krav og præstation.
  • Vi afrunder, og du kan nu bevæge dig videre, en erfaring rigere.

Datoer

Datoer bliver spontant slået op. Når vejrudsigten er lovende (her og på Facebook – og du kan tilmelde dig Messenger gruppe der hedder “danse events med Turtlespeed”).

Pris

Pris pr. gang er 150 kr. 

Betaling og tilmelding

Betaling på MobilePay 151717 – når du har fået grønt lys fra mig. Ved tilmelding, kontakt mobil 29846504 eller via Messenger.

Danseforløb

Det er et dansekursus for dig, der har ønsket om at opnå øget bevidsthed for krop, følelser, tanker og sjæl via dans.

Vi danser os ind i det, der gør ondt – det, der gør godt – og det, der forvandler. Med en nysgerrighed og en dyb respekt for fortællingerne, der bor i krop og psyke.

Der vil være øvelser enkeltvis, parvis og i gruppe. Der vil være øvelser med og uden musik samt med nogen med lyde skabt af vore stemmer.

Der er en stemning og en invitation til “at man må være med det, der er og som den, man er” – og så er det jo spændende at se, hvad dansen bidrager og bringer.

Jeg laver temabaseret undervisning og har bl.a. undervist i “Rejsen hjem”, “Offer/bøddel/redder”, “Forbindelse”, “Juletid”, “Eksistentielle temaer”, “Maskuline og feminine kræfter”, “Trancedans”, “Mindreværd, mereværd og ligeværd”, “Heltens rejse gennem arketyper”, “Åndedrættet – breathe and be”, “Medfølelse ind i selvfølelse – at blive sin egen gode ven”, “Elementerne – jord, vand, luft, ild”, “Det indre ægteskab mellem jeg, mig og mig selv”, “Chakra dans”, “Valg”, “Følelser” og “Fri bevægelse med forskellige tema”.

Praktisk information

Danseforløb starter, når vi igen må danse 9 mennesker sammen indenfor. Prisen betales ved tilmelding på MobilePay 151717.

TEMA: RESSSOURCER

Vi danser på Vester Altanvej 39. st. 8900 Randers.