Turtlespeeds historie

Turtlespeed

Turtlespeeds historie

Om Turtlespeed

I de bedste eventyr, jeg holder af at få fortalt, er der forskellige elementer til stede. Der er et menneske, der får en opgave/en mission, der er udfordringer, der er ild, der er venner, der er svære tider – og så, når det ser sortest ud, lykkes det. Noget falder på plads indeni, og indsigten lander.

Turtlespeeds historie indeholder ovenstående. Der er mig, som mennesket med en mission – at vække bevidstheden og skabe bevægelse mod fred og frihed. Og en dyb insisteren på at vandre i et tempo, skildpadde-fart, så vi kan have “os selv med” – nå at integrere, nå at sanse og nå at nyde – i egen rytme.

Der er ilden, der brænder indeni mig, og faktisk var det hjemme foran brændeovnen, at jeg for mange år siden så omridset af en skildpadde i ildens flammer og i det sekund vidste, at mit firma skulle hedde Turtlespeed. Kærligt affødt af de mange pilgrimsskridt, jeg har gået med ca. 5 km. i timen.

Der er udfordringerne ved at ville bruge hele min palet af kunnen, for jeg blev uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut i 2003 og spirituel Integrativ krops- og psykoterapeut i 2014 og har derudover taget adskillige kurser i ind- og udland. At stå med den udfordring og risiko, at ingen får øje på mig i alle farverne og mulighederne. Der er udfordringer ved at vedblive at være synlig og vedblive at mærke efter, hvad den gode vej er.

Der har været svære tider, brækkede ben af flere omgange, stress, hjertesorger, og der har været venner til at støtte mig og Turtlespeed videre og dele glæderne ved pilgrimsskridtene, mulighederne og livet.

Indsigten er kommet. “Det er vejen, der er målet – og vejen er kærlighed”…

… og så drejer det sig om at turde kærligheden igen og igen og igen…

Kontakt mig og hør mere

Det har stor betydning at finde en terapeut, der passer til dit tempo og temperament. Kontakt mig, og lad os aftale et indledende møde, så du kan mærke, om der er kemi.