Udtalelser

Udtalelser fra klienter

Udtalelser fra klienter

Det siger mine klienter

Camilla, 30 år
Psykoterapeut

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanna Anaia, både som terapeut & supervisor. Hanne har haft en stor rolle i at hjælpe mig med at gå fra de mest krampagtige følelser, til ro og udvidelse. Hun formår med sin blide natur, at skabe et rum hvori kroppen kan få lov at tale, og hvor der både er plads til stilhed, latter & tårer. ❤️

Anette, 43 år

At gå i terapi hos Hanne er “motion” for sjælen. Kærlig, støttende og udviklende “motion”. Det skaber positiv forandring og en lang række af nye indsigter. Hanne formår at møde sjælen lige der, hvor den er. Og at møde hele mennesket. Hun skaber et rum for tillid og nærvær og fordybelse. Og hun sørger for at man ikke får “overtrænet” men tager netop de små skridt, der er trygge men samtidig udviklende.
Jeg har oplevet at få langt mere bevidsthed på de begrænsninger jeg i tidens løb har lavet for mig selv. Og jeg har ved hver eneste session fået fantastiske nye erkendelser og redskaber med mig.
Hanne har et særligt varmt og helhedsorienteret syn på krop, sjæl, liv og alt det både over og under.
Varmeste anbefalinger af Hanne til dig, der vil tage dit liv i dine egne hænder.

Ulla, 68 år

For seks år siden blev jeg syg af kræft og blev bange. Jeg søgte hjælp hos psykoterapeut Hanne Tempeldal, som jeg kendte lidt til i forvejen. Hanne og jeg matchede godt – hvad der var vigtigt for mig. Hanne var altid til stede i nuet – en evne som ikke alle terapeuter besidder. Når jeg kom til sessionerne, havde jeg en følelse af at komme hjem. Til mig selv.

Sessionerne – ca. 10 – var ofte en kombination af healing og kropsmassage samt samtaler i form af undervisning i at kunne håndtere svære øjeblikke i livet.

I et par af sessionerne lærte jeg at have kontakt til mit hjerte og anvende denne kontakt til være sammen med andre mennesker på. Denne læring er stadig i brug i dag, hvor jeg er blevet ramt af kræft – igen. Så jeg kan sige, at sessionerne fra dengang overraskende nok stadig har en en vis indflydelse på min hverdag som menneske i behandling for kræft. I positiv forstand.

Dorthe

Hannes meget kærlige og nænsomme måde at arbejde på har gjort mig tryg i processen med mit udviklingsarbejde. Kombinationen af psykoterapi og kropsarbejde har været ideel for mig.

At vandre er en givende måde at “flytte” sig på. Storslået natur, ingen gøremål og masser af stille stunder. Nye mennesker og Hannes input i form af vedkommende tekster, stærke ene/parøvelser.

Givende samtaler med Hanne, når man har brug for det.

Jeg kan varmt anbefale vandreture med Hanne. Der er sørget for alt

Lone

Det har virkelig betydet rigtig meget for min udvikling, min vej hjem, at du har været der for mig. Både i terapien, men så sandelig også imellem. Hvor jeg havde brug for at vide og mærke, at der var en der så mig og hørte mig, men også tillod mig at være sådan.

Christina

Jeg startede i terapi hos Hanne med et ønske om at det skulle være nemmere og sjovere at være mig. Jeg havde samtidig en del modstand på at skulle i terapi. Men Hanne gik følsomt og forsigtigt frem så jeg ikke løb skrigende bort. Hun skabte et Safe place hvor jeg turde åbne op for hende den pige jeg er inderst inde og så som jeg nu øver mig i at være. Og det er blevet så meget bedre og sjovere at være mig nu.

Kan anbefale Hanne af hele mit hjerte. Tak.

Anette

Kære Hanne.
At komme hos dig som klient er både trygt ,varmt , åben og med en dejlig imødekommenhed fra dig. At mærke dit rum og din opmærksomhed/ nærhed gør det muligt at give mig hen.
For mig handler liv om at være i kontakt med det der er . Heldigvis er jeg priviligeret og mærker livet har meget at gi , jeg skal bare tillade mit lys godt må skinne og stråle. Det at være bevist om det er et af mine sår gør jeg kan se på den og undersøge den , udforske den osv . Når smerte fylder, når træthed fylder, når glæde fylder, uanset hvad der er temaet så vær med det.
Min egen udvikling med at starte på psykoterapeut uddannelsen , er givende og det at gå i egen terapi en vigtig del .
Tak til dig Hanne.
Kh Anette

Bodil, 47 år

“Når jeg træder ind ad døren hos Hanne bliver jeg mødt med varme, respekt samt omsorg. Hanne er en meget dygtig og professionel terapeut, og udstråler en enorm ro. En ro der er med til at give den vigtige tryghed jeg har brug for, for at kunne sænke paraderne og komme ind til kernen i min personlige udvikling – både gennem samtale og kropsterapi samt nye strategier.

Hver gang jeg går derfra er det med en dejlig indre ro, for Hanne sørger altid for, at jeg mentalt er klar til at møde livet udenfor igen, når jeg lukker døren bag mig.”

Nina

Jeg gik i terapi hos Hanne Tempeldal igennem et år.

I starten var behandlingerne 2 gange i ugen, senere med længere mellemrum.

Jeg kom til Hanne fordi jeg følte jeg var i en fastlåst situation og ikke selv kunne komme videre, selv om jeg på flere forskellige måder havde forsøgt. Jeg var dybt såret og fandt jeg ud af meget vred.

Hanne mødte mig med alt hvad jeg på det tidspunkt indeholdte, på en åben og accepterende og kærlig måde.

Hanne kombinerede kognitiv terapi med kropsterapi og meditation. Det var rigtig godt for mig at lære hvad min krop forsøgte at fortælle mig, jeg havde længe ikke mærket efter, og jeg fandt ud af at min krop havde mange af de svar jeg søgte. I meditationen kunne jeg arbejde videre med at forløse gamle traumatiske følelser.

Vi arbejdede også med tegninger og familieopstilling. Her kunne min underbevidsthed fortælle mig noget om hvordan jeg placerede mig selv i forhold til andre mennesker, det var en øjne oplukker og en måde jeg kunne bruge til at ændre gamle mønstre, hvordan ville jeg gerne se min verden fremover.

Kærligst Nina

Susanne

Da jeg startede i terapi hos Hanne, var det at mærke mig selv meget svært for mig. Jeg havde lukket min krop ned. Gennem Hannes blide og meget nænsomme tilgang hjalp hun mig ned i min krop. Helt i mit tempo.

Tillid og mistillid er centrale temaer for mig. Ganske få mennesker har min fulde tillid og det er rart at mærke, at Hanne er blevet en af dem. 
Overgivelsen til terapien og til Hanne har bestemt ikke været “peace of cake” – Hannes dybe nærvær og det kærlige respektfulde rum har hjulpet mig til at sænke paraderne.

Terapien lærer mig at sanse min krop, forstå dens signaler samt blive bedre til at rumme mine følelser. Lærer mig at blive bevidst om, når tankerne kører afsted i et – for mig – uhensigtsmæssigt tempo. Gennem terapien støttes jeg nænsomt og kærligt på min vej hjem – hjem til mig selv, så jeg derfra kan leve et liv i samklang mellem min krop, mit sind, mine følelser og ikke mindst min sjæl ❤

Det er også gennem terapien, jeg har mærket mit livsformål – hvad det er, jeg skal bruge dette liv til. Jeg oplever det SÅ sandt og autentisk og ønsker, at andre må få sådan en oplevelse – for mig har det betydet, at min fortid er blevet en accepteret og værdifuld del af mig. Det er nemlig gennem mine erfaringer, jeg kan udleve mit livsformål på smukkeste vis ❤️ 

Mine varmeste anbefalinger til Hanne og Turtlespeed ❤️🐢

Kærlig hilsen Susanne 

Dorte Liiv

Mødet med Hanne har været en dejlig oplevelse med nærvær og ligevær. Jeg har følt mig set og spejlet.
Hanne har været god til at sanse mig, og jeg føler at vi har arbejdet dybt i arbejdet med at nå psykologisk og kropslig forbindelse, hvilket har været mit mål med terapien.
Kærligst Dorte Liiv

Anja

Kære Hanne.
Jeg har været glad for at komme hos dig. Jeg er altid blevet mødt med et smil, og et kærligt varmt knus❤
Jeg syntes jeg er blevet en del klogere på mig selv, og meget bedre til at sige fra.
Kh Anja

Mette, 41 år

Du tager mig i hånden og vandre ved min side, tålmodigt, kærligt og viist – gennem alle landskaber:

De mørke
De golde
De frodige

De der har været og de der endnu ikke er, indtil jeg har fundet alle de dele af min sjæl – som har været gemt eller forlagt for en stund.

Tak fordi du er min sjælevandrer Hanne.
Mette, Sygeplejerske 41 år