Gruppeterapi

Turtlespeed

Gruppesessioner

Gruppeterapi

“Vi blev engang såret i relationer, og vi skaber nye muligheder for healing i relationer“, citat fra skoleleder Lene Ince.

Vi er i en kultur, hvor vi ofte holder vores dybeste længsler og fortællinger for os selv – for hvis nu, vi viser os selv, bliver vi måske udstødt og alene.

Denne gruppeterapi har fokus på “at turde miste fodfæste et øjeblik for at finde sig selv”: At turde vise sårbarhed, styrke og længsler i en gruppe, hvor det vil vække processer og give dybe indsigter og mulighed for forløsning.

Jeg vil starte hver gang med en kropslig landeøvelse og derefter et oplæg om et tema (det relationelle felt, Nervesystemet, Følelser, Offer/bøddel/Redder trekant,  tilknytningsteori, såringens væsen m.m.), hvorfra døren åbner sig dybere ind – til der, hvor hjertet banker og mulighederne spirer.

Gruppeterapi er for dig, der ønsker at blive fri til at være dig selv og som er åben for at tage den rejse bevidnet af andre. Jeg vil medskabe et trygt og tillidsfuldt lærings-og vækstrum.

Vi mødes med 14 dages mellemrum over 6 gange, (inklusiv er pause og sandwich). Mindst 5 – max 6 deltagere pr. gruppe.

Send e-mail ved interesse. 

Pris og betaling

Pris kr. 4500,- for alle 6 gange. Der er mulighed for at betale 750 kr. pr. gang, men betaling uanset fremmøde, når du først er tilmeldt.

Terapi betales enten kontant, via MobilePay erhverv på 151717 eller overføres på konto i Jyske Bank på reg. nr. 7835 konto 1352659.