Vandreture

Turtlespeed

Vandreture

Vandreture hos Turtlespeed

Tid er en af de vigtigste ingredienser i et liv: At have tid nok – at være bevidst i den tid, man er.

At vandre med Turtlespeed har netop fokus på TID: At have tid til sig selv – at have tid til at mærke, at tempoet sættes ned, og hamsterhjulet erstattes af bevidsthed. Bevidsthed på skridtene, der bliver taget, og sanserne, der bliver vækket (krop). At have bevidsthed på de tanker og følelser, der hele tiden er i gang med at finde vej og fortælle historier (sind). At have bevidsthed på sjælen der lifligt, til tider flygtigt, hvisker de største hemmeligheder om din vej i livet, din mening, dit kald (sjæl).

Ønsker du at vandre ved vand, i bjerge, gennem skov, i Danmark eller under fremmede himmelstrøg? Ønsker du tid til fordybelse, pauser og væren? Med mig som en erfaren vandreguide er Turtlespeed klar til at vandre med dig.

Gennem den bevægelse, vandringen sætter i gang, gennem meditationer, gennem stillevandring, gennem undersøgende samtaler og gennem leg, kreative udtryk, dans, mandala’er og ritualer, bevæger vi os stille og roligt forbi hverdagens tanker. Derfra er bevægelsen dybere ind i kontakt med det, der er dig (dybest under alle overlevelsesfrakker) og den vej her i livet, der er din.

Læs mere om vandreturen på Mors, ved Loch Lomond, Skotland og ved Montsegur, Frankrig.

Betaling

Vandreture kan betales med MobilePay erhverv på 151717 eller Jyske Bank på reg. nr. 7835 konto 1352659.