Vandreture
Anaia4
Salgerhøj3
Montsegur

Vandreture


Tid er en af de vigtigste ingredienser i et liv. At have tid nok. At være bevidst i den tid man er.

At vandre med Turtlespeed har netop fokus på TID - at have tid til sig selv - at have tid til at mærke at tempoet sættes ned og hamsterhjulet erstattes af bevidsthed. Bevidsthed på skridtene der bliver taget og sanserne der bliver vækket (krop), at have bevidsthed på de tanker og følelser der hele tiden er igang med at finde vej og fortælle historier (sind), at have bevidsthed på sjælen der lifligt, til tider flygtigt hvisker de største hemmeligheder om din vej i livet, din mening, dit kald (sjæl) .  


Ønsker du at vandre ved vand, i bjerge, gennem skov, i Danmark eller under fremmede himmelstrøg? Ønsker du tid til fordybelse, pauser og væren? Med en erfaren vandrerguide - så er Turtlespeed klar til at vandre med dig. 


Gennem den bevægelse vandringen sætter igang, gennem meditationer, gennem stillevandring, gennem undersøgende samtaler og gennem leg, kreative udtryk, dans, mandala'er og ritualer bevæger vi os stille og roligt forbi hverdagens tanker. Derfra er bevægelsen dybere ind i kontakt med det der er dig (dybest under alle overlevelses frakker) og den vej her i livet der er din. 


Læs mere om vandreturen på Mors, ved Loch Lomond, Skotland og ved Montsegur, Frankrig

Vandreture kan betales med

mobilepay erhverv på 151717

eller

Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659