Gruppe terapi
Gruppeterapi
Gruppe

Gruppe terapi

"Vi blev engang såret i  relationer, og vi skaber nye muligheder for healing i relationer" citat fra skoleleder Lene Ince


Som noget nyt vil jeg gerne tilbyde gruppe terapi. Vi er i en kultur hvor vi ofte holder vores dybeste længsler og fortællinger for os selv, for hvis nu vi viser os selv, bliver vi måske udstødt og alene. Denne gruppe terapi har fokus på "at turde miste fodfæste et øjeblik for at finde sig selv" - At turde vise sårbarhed, styrke og længsler i en gruppe - hvor det vil vække processer og give dybe indsigter og mulighed for forløsning.


Jeg vil starte hver gang med et oplæg om et tema, hvorfra døren åbner sig dybere ind - til der hvor hjertet banker og mulighederne spirer.


Gruppe terapi er for dig der ønsker at blive fri til at være dig selv, og som er åben for at tage den rejse bevidnet af andre. Jeg vil medskabe et trygt og tillidsfuld lærings og vækstrum. 


Skriv gerne til mig og forhør om dette er noget for dig.Min 4 - max 6 deltagere

Terapi betales enten kontant,

via mobilepay erhverv på 151717

eller overføres på konto i Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659


Afbestilling af tid skal ske senest kl. 7.00 samme dag, som du har en tid. Enten på sms eller som opringning. Ved senere afbud betales det fulde beløb.