Ydelser

Terapi - vejen hjem 


Hvad er terapi?  og Hvordan finder man den terapeut der passer bedst? Der er mange gode svar på de spørgsmål og som mennesker er vi dybt forskellige. Og som terapeuter er vi dybt forskellige.


Med min dybe forankring i det kropslige, vil mit svar være: at terapi er når man sammen med et andet menneske begiver sig på færd ind i sine livshistorier, med et bankende hjerte og til tider et tilbagholdt åndedræt, søgende efter de dele af sig selv man har måtte gemme væk i beskyttelse OG med sin længsel som fyrtårn, søger efter fuld udfoldelse, som den man dybest er. Det kræver sin mand/kvinde at turde blive sig selv - og det er så sødmefyldt når man når hele vejen hjem.... til sig selv. Når musklerne hverken behøver være i kamp eller kollaps, når man istedet kan hvile i og ved, at være den man er - perfekt uperfekt.


Terapi er for dig der ønsker at bearbejde sorg, dig der bliver ved med at opleve de samme mønstre, men som ønsker noget nyt, dig der oplever stress, depression, angst, mindreværd, dig der er i kamp mod egen krop og egne følelser. Dig der ønsker at lære dig selv at kende dybere - for der må være mere end hamsterhjul...


Det har stor betydning at finde en terapeut der passer til dit tempo og temperament, kontakt mig og lad os aftale et indledende møde, så du kan mærke om der er kemi.


Læs mere om mine ydelser: Psykoterapi, Kropsbehandlinger, Walk n'talk, Gruppeterapi og Supervision.