Terapi

Turtlespeed

terapi, vandreture, bevægelse, kreativitet og bevidsthed

Terapi - vejen hjem 


Hvad er terapi? Der er mange gode svar på det spørgsmål og som mennesker er vi dybt forskellige. Og som terapeuter er vi dybt forskellige. Med min dybe forankring i det kropslige, vil mit svar være: at terapi er når man sammen med et andet menneske begiver sig på færd ind i sine livshistorier, med et bankende hjerte og til tider et tilbagholdt åndedræt, søgende efter de dele af sig selv man har måtte gemme væk i beskyttelse OG med sin længsel som fyrtårn, søger efter fuld udfoldelse, som den man dybest er. Det kræver sin mand/kvinde at turde blive sig selv - og det er så sødmefyldt når man når hele vejen hjem.... til sig selv. Når musklerne hverken behøver være i kamp eller kollaps, når man istedet kan hvile i og ved, at være den man er - perfekt uperfekt.


Terapi er for dig der ønsker at bearbejde sorg, dig der bliver ved med at opleve de samme mønstre, men som ønsker noget nyt, dig der oplever stress, depression, angst, mindreværd, dig der er i kamp mod egen krop og egne følelser. Dig der ønsker at lære dig selv at kende dybere - for der må være mere end hamsterhjul...


Det har stor betydning at finde en terapeut der passer til dit tempo og temperament, kontakt mig og lad os aftale et indledende møde, så du kan mærke om der er kemi. Integreret Krops og Psykoterapi

At være et sansende menneske i denne verden. Med en krop der sender mange signaler og tanker der kan føre een vidt omkring og en sjæl der længes - kan have sine udfordringer.


Jeg benytter mig af samtaleterapi, kropsbehandling, EFT (emotion focused therapy), energi arbejde, drømmetydning, indre barn forløsning, åndedrætsterapi, positions og dilemma afklaring, tegneterapi, guidede øvelser, traume terapi, familie opstilling OG vigtigst af alt relationelt kontakt.

Jeg tilbyder en terapi, som har fokus på det hele menneske.  Din længsel efter øget " sæt gerne selv din positive længsel ind her - ex. frihed, kærlighed, helhed, fred" vil være det fyrtårn vi styrer efter. Og ja - undervejs vil der blive hilst på smerte og dine forhindringer og fortællinger der står i vejen for at udleve dig fuldt ud.


Individuel psykoterapi er 1 ½ time og koster 850 kr.

Ved terapi for børn under 16 år er det en time og koster 600 kr.

Parterapi er 1 ½ time og koster 1200 kr.

Tlf/skype session er 1 time og koster 600 kr.

"Walk and talk"

Søren Kierkegaard skulle have sagt "Jeg kender ingen tanke så tung, at man ikke kan gå sig fra den"


Jeg tilbyder Walk and Talk sessioner. På godt dansk - en god gåtur med naturen som vidne til skridtene og de ord der har brug for at blive luftet. 

Jeg tilrettelægger ruten ifht. vejret og hvor mange km. vi kan gå -  på en time vil vi max kunne gå 4,5 km. 


En Walk and Talk session varer ca. 1 time og koster 600 kr.

Vi vandrer i Fussingø skovene.

Psykomotorisk behandling

Engang hed min proffession Afspændings pædagog, uanset navneskifte er behandlingsformen stadig en mulighed for dyb kontakt til dig selv. 


Du har blødt tøj på (joggingdragt, løbebukser eller lignende). Du bliver lagt til rette på madrassen med puder, derefter får du små behandlende greb/stræk, som hjælper dine muskler til at vende tilbage til optimal spænding (hverken overspændt eller underspændt).


Der er fokus på dit åndedræt, din kontakt til gulvet, tyngdestræk og bevægelighed.

Du får mulighed for at komme i et dybt møde med dig selv og din afspændte krop.


Afslutningsvis vil vi snakke om mulige kropslige øvelser som du kan arbejde videre med derhjemme.


Kropslig afspændings behandling varer 1 time og koster 600 kr.

Ti-turs klippekort kan købes for 5.500 kr.


Gruppe terapi

"Vi blev engang såret i  relationer, og vi skaber nye muligheder for healing i relationer" citat fra skoleleder Lene Ince


Som noget nyt vil jeg gerne tilbyde gruppe terapi. Vi er i en kultur hvor vi ofte holder vores dybeste længsler og fortællinger for os selv, for hvis nu vi viser os selv, bliver vi måske udstødt og alene. Denne gruppe terapi har fokus på "at turde miste fodfæste et øjeblik for at finde sig selv" - At turde vise sårbarhed, styrke og længsler i en gruppe - hvor det vil vække processer og give dybe indsigter og mulighed for forløsning.


Jeg vil starte hver gang med et oplæg om et tema, hvorfra døren åbner sig dybere ind - til der hvor hjertet banker og mulighederne spirer.


Gruppe terapi er for dig der ønsker at blive fri til at være dig selv, og som er åben for at tage den rejse bevidnet af andre. Jeg vil medskabe et trygt og tillidsfuld lærings og vækstrum. 


Skriv gerne til mig og forhør hvis du er usikker på om dette er noget for dig.Min 4 - max 6 deltagere

Terapi betales enten kontant,

via mobilepay erhverv på 151717

eller overføres på konto i Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659


Afbestilling af tid skal ske senest kl. 7.00 samme dag, som du har en tid. Enten på sms eller som opringning. Ved senere afbud betales det fulde beløb.

Copyright © All Rights Reserved * Læs Turtlespeed's persondato politik

Hanne Anaia Tempeldal


Psykomotorisk terapeut

&

Spirituel Integrativ krops og Psykoterapeut


Kontakt


Adress:e

Erhverv: Vester Altanvej 39, st. 8900 Randers

Privat: Høvejen 2, Svinding - 8920 Randers


Email:   tempeldal@me.com


Mobil nr.: 29 84 65 04

Fastnet nr.: 87 12 01 04


Mobile pay erhverv: 151717