Mosaik kursus

2 dage i Mosaikkens verden

En unik mulighed for at skabe nyt ud af gammelt, for at få en hammer i hånden og med ro i maven, smadre en flise eller en tallerken. At få hænderne ned i materialerne og få et lille frikvarter fra tankerne og den vilde tid vi befinder os i og komme i kontakt med det "lige nu" hvor kreativiteten og skabeprocessen indfinder sig.


Du lærer mosaikkens grundprincipper (og får en køreplan med hjem til senere brug) og får fingrene i det fra første færd. Du vil kunne nå at lave en krukke eller et bord eller en figur eller en stol (måske har du et gammelt møbel du gerne vil give nyt liv eller gamle tallerkner der skal have en ny historie) Vi afstemmer i email, om du har noget bestemt du ønsker at lave.


Vi skal være udenfor ( i stor garage hvis det regner) og der bliver max 6 m/k'er - vi vil sammen passe  på hinanden, med plads omkring os og med sprit på bordene og de forholdsregler vi ellers kan tage.

Der er ingen forventninger eller krav. Det er en god ide at være iklædt noget tøj som gerne må blive beskidt. Du bedes medbringe egen mad og drikke. (jeg serverer the, vand og frugt, nødder). Hvis du har materialer du tænker du måske gerne vil bruge, et lille kakkel bord, en krukke, tallerkner fra oldemor eller ? så tag det endelig med. 


Jeg har flamingo til figur (fuglebad eller?), krukker, borde og fliser og tallerkner i alle regnbuens farver.


Weekenden 22.-23. maj 2021


Pris 1.295,-


Er du klar?  Ring gerne på 29846504 hvis du har spørgsmål.


Vi mødes lørdag d. 19. september kl. 9.00 på Høvejen 2, Svinding - 8920 Randers

NB: Er I 3-4 venner der gerne vil lære mosaik sammen?

Så skriv, så finder vi dato sammen

 

 

Kurser betales via tilsendte faktura

på mobilepay erhverv på 151717

eller

 Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659