Turtlespeed's historie

Turtlespeed's historie

I de bedste eventyr, jeg holder af at få fortalt, er der forskellige elementer til stede. Der er et menneske der får en opgave/en mission, der er udfordringer, der er ild, der er venner, der er svære tider og så når det ser sortest ud - så lykkes det og noget falder på plads indeni og indsigten lander.


Turtlespeed's historie indeholder ovenstående. Der er mig, som mennesket med en mission - at vække bevidstheden og skabe bevægelse mod fred og frihed. Og en dyb insisteren på, at vandre i et tempo, skildpadde fart, så vi kan have "os selv med", nå at integrere, nå at sanse og nå at nyde - i egen rytme.


Der er ilden, der brænder indeni mig  og faktisk var det hjemme foran brændeovnen, at jeg for mange år siden så omridset af en skildpadde i ildens flammer og i det sekund vidste, at mit firma skulle hedde Turtlespeed, kærligt affødt af de mange pilgrimsskridt jeg har gået med ca. 5 km. i timen.


Der er udfordringerne ved, at ville bruge hele min palet af kunnen for jeg blev uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut i 2003 og spirituel Integrativ krops og psykoterapeut i 2014 og har derudover taget adskillige kurser i ind og udland. At stå med den udfordring og risiko, at ingen får øje på mig i alle farverne og mulighederne. Der er udfordringer ved at vedblive at være synlig og vedblive at mærke efter, hvad den gode vej er.


Der har været svære tider, brækkede ben af flere omgange, stress, hjertesorger og der har været venner til at støtte mig og Turtlespeed videre og dele glæderne ved pilgrims skridtene, mulighederne og livet.


Indsigten er kommet. "Det er vejen, der er målet - og vejen er kærlighed"


... og så drejer det sig om at turde kærligheden igen og igen og igen.....

 

Hjertet er sammensat af forstenede søpindsvin, som jeg har samlet op på mine vandreture på Mors.

Det minder mig om at:

"Den eneste vej, der er værd at gå er kærlighedens vej."