Vandreture

Turtlespeed

terapi, vandreture, bevægelse, kreativitet og bevidsthed

Vandreture


Tid er en af de vigtigste ingredienser i et liv. At have tid nok. At være bevidst i den tid man er.

At vandre med Turtlespeed har netop fokus på TID - at have tid til sig selv - at have tid til at mærke at tempoet sættes ned og hamsterhjulet erstattes af bevidsthed. Bevidsthed på skridtene der bliver taget og sanserne der bliver vækket (krop), at have bevidsthed på de tanker og følelser der hele tiden er igang med at finde vej og fortælle historier (sind), at have bevidsthed på sjælen der lifligt, til tider flygtigt hvisker de største hemmeligheder om din vej i livet, din mening, dit kald (sjæl) .  


Ønsker du at vandre ved vand, i bjerge, gennem skov, i Danmark eller under fremmede himmelstrøg? Ønsker du tid til fordybelse, pauser og væren? Med en erfaren vandrerguide - så er Turtlespeed klar til at vandre med dig. 


Gennem den bevægelse vandringen sætter igang, gennem meditationer, gennem stillevandring, gennem undersøgende samtaler og gennem leg, kreative udtryk, dans, mandala'er og ritualer bevæger vi os stille og roligt forbi hverdagens tanker. Derfra er bevægelsen dybere ind i kontakt med det der er dig (dybest under alle overlevelses frakker) og den vej her i livet der er din. 

Langs kystruten på Mors

Har du før sunget denne sang? "Skønneste Mors - grønneste ø - smuk blev du formet med å og med sø" ... ellers kan du snart komme til det.


En smuk vandretur med 3 vandredage. Vi går gennem smukke landskaber, langs kystruten ved vandet, gennem dale og i bakker. 


Vi finder og skaber mening med naturen og i naturen.

Temaet for 2019 er KONTAKT.

Kontakt til dine fødder, til naturen indre og ydre, kontakt til dit ja - dit nej, kontakt til dit åndedræt, kontakt til de andre der vandrer. Kontakt til stilheden.


Vi vandrer fra Karby til Nordmors på vest siden af øen med dagsvandringer på 14-17 km. Overnatninger er bla. på B&B og  i shelters.


Prisen er incl. logi, vegetarisk forplejning, transport af bagage og guidning til kontakt. 


Vi bliver en gruppe på 5-10 personer. Du får yderligere information, når du er tilmeldt og har indbetalt depositum på 1200,-


Datoer i 2020 

Pris 2200,-

Ved Montesegur, Frankrig

Særligt er det at vandre på hjertestier.


Området ved Montesegur rummer en dyb spirituel mystik, det var blandt andet i dette område at katarerne (de gnostisk kristne) levede og forsvarede sig til det sidste. Med dette spektakulære område som vidne, vil vi vandre på katarernes hjertestier gennem skove, i bjergterræn og med udsigt til vidder, som sprænger sindets forståelsesrammer og giver adgang til dybere lag i hjertet.

Vi vandrer ad katarernes hjertestier og er en dag ved borgen i Montesegur. Dagsvandringer på 10-20 km.

Overnatning på bla. Gites d'etapes B&B.


Prisen er incl. overnatninger, forplejning, kørsel i Frankrig og undervisning/guidning. Flybillet og forsikring skal du betale.


Vi bliver en gruppe på mellem 4-8 personer. Du får tilsendt yderligere info ved tilmelding og betaling af depositum på 2.200 kr.


Dato i 2020 - pris 7.200,-

Langs Loch Lomond, Skotland

Har du før gået ind i en skotsk bar og blevet hilst med et kærligt "Hey Lassie" ..... ellers er chancen her. 


I Skotland føles himlen tættere på. Kom med og lad dine fødder træde spor, mens dine sanser betages af den storslåede natur. Bjerge i horisonten, Loch Lomond søen med sin dybde og højlandet i al sin storhed og kraft.


Temaet for 2019 er TAKNEMMELIGHED.

Et stort og relevant tema, for hvor er der meget at være at være taknemmelig over.


Vi vandrer fem dage på West Higlandd way mod nordvest. 

Dagsvandringer på 14-20 km.  Overnatning er bla. på B&B, vandrehjem og hoteller.


Prisen er incl. overnatninger, forplejning, kørsel i Skotland og undervisning /guidning. Fly og forsikinger skal du selv betale.


Vi bliver en gruppe på mellem 4-8 personer.  Ved tilmelding og betaling af depositum på 2.200 kr får du yderligere info. Prisen er 7.700,-


Dato fra søndag d. 4. august til søndag d. 11. august 2019

Vi flyver fra Billund.

"Smagsprøve" vandretur i Fussingø skov

Smagsprøve vandretur - hvordan er det egenlig at vandre med Turtlespeed?


En fantastisk mulighed for at prøve at vandre en kort og mild tur med Turtlespeed.


Vi vandrer ad skovstier i Fussingø skovene. Og laver øvelser undervejs - så du kan få en fornemmelse af vandre tempoet og vandringens betydning for din krop, dine følelser og dine tanker.


Dato undervejs.


Vandreture kan betales med

mobilepay erhver på 151717

eller

overføres på konto i Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659

Hanne Anaia Tempeldal


Psykomotorisk terapeut

&

Spirituel Integrativ krops og Psykoterapeut


Kontakt


Adress:e

Erhverv: Vester Altanvej 39, st. 8900 Randers

Privat: Høvejen 2, Svinding - 8920 Randers


Email:   tempeldal@me.com


Mobil nr.: 29 84 65 04

Fastnet nr.: 87 12 01 04


Mobile pay erhverv: 151717

Copyright © All Rights Reserved * Læs Turtlespeed's persondato politik