Kurser

Turtlespeed

terapi, vandreture, bevægelse, kreativitet og bevidsthed

Kurser


Ønsker du at fordybe dig? Ønsker du at opleve dig selv i bevægende processer? Jeg har tidligere haft besøg af Nell Fasting, Charlotte Fruergaard og Bent Falk. Hold øje med denne side (-:


Turtlespeed tilbyder forskellige kurser. Læs mere om Danse kurser, Faglige kurser, Mosaik kurser og foredrag.

Invitation til sjælen -dage med Henrik Juul 

Professionel og personlig udvikling for behandlere

 

Dette kursus er tænkt som en gave til dig og dine klienter.

Først og fremmest til dig. Vi er sammen i to intensive dage, der leder ind i en omsorgsfuld og selvkærlig fordybelse af din personlige udviklingsproces.
Og til klienterne, fordi kurset samtidig giver dig et unikt fagligt boost.

 

Forløbet bliver som en lun sensommerregn af erfaringer fra Henrik's mange års kærlighed til den særlige kropsorienterede terapi, der kan tilvejebringe en dybere kontakt til essensen bag personligheden.

 

Ego’et i sjælens tjeneste

 

Som kroppens lyttende dialogpartner og ydmyge beundrer, vil Henrik vise, hvordan der kan kommunikeres terapeutisk med kroppens visdomslag.

Dette vil blandt andet foregå gennem øvelser og processer, hvor du lærer at lade kroppens intelligens guide opmærksomheden ind i nærvær med essensens og sjælens hemmelige tilholdssteder. 

 

Desuden vil Henrik styrke din evne til, som fagperson, at arbejde ud fra


Intuition - Inspiration – Improvisation

 

i terapeutiske processer.


Vi vil desuden åbne og udforske gruppens potentiale for dybere visdom og kreativitet. I vores fælles rum og i dit indre space.

 

I KURSET INDGÅR OGSÅ:

  • Egenomsorg & Selvkærlighed
  • Refleksion & Fordybelse
  • Psykosomatisk Dybdeafspænding og Stress-release
  • Meditation & Mindfulness
  • Supervision & Mentoring
  • Musik, dans, bevægelse

 

 

Cand. psych. Henrik Juul: Erfaren autoriseret psykolog,

godkendt supervisor og specialist i psykoterapi, samt

erhvervspsykolog. Psykospirituel lærer samt

meditationsfacilitator og pioner inden for mindfulness.
Ved siden af privat praksis i København,

afholder han kurser og foredrag, og har bl.a.

en efteruddannelse for behandlere i BodyEssence

Re-Sourcing Therapy (BERT).

Er forfatter til adskillige artikler. Se www.henrik-juul.dk

 

Tilmelding via tempeldal@me.com eller via mobil 29 84 65 04

Læs mere på www.turtlespeed.dk


Lørdag d. 28. september kl. 10-18 og

søndag d. 29. september kl. 9-16

Pris: 2200,-


Tilmelding på tempeldal@me.com eller på 29 84 65 04

Der bliver sendt en faktura ifm. kursus

(bindende tilmelding)

Foredrag ved Henrik Dybvad Larsen

Titel på Henrik's nye bog "Fostrets og fødslens psykologi - barndom og forældreskab begynder ved undfangelsen."


Fostrets og fødslens psykologi

Psykolog Henrik Dybvad Larsen vil holde oplæg og gå i dialog med udgangspunkt i hans nye bog.

Han skriver bl.a:

 

Livmoderen er vores første ”klasseværelse”!

For få år siden var fosterperioden en overset periode af barnets liv – psykologisk set. I dag anses den for at være blandt de mest betydningsfulde faser i et menneskes liv.

Hændelser i fosterperioden og under fødslen kan få vidtrækkende konsekvenser for resten af barnets liv. Ny viden tyder på, at meget af det, der karakteriserer os som menneske – vores helbred, personlighed og temperament – har sine rødder i de påvirkninger, vi har været udsat for i fostertilværelsen og under fødslen.

I de senere år er viden om fostrets og fødslens psykologi på det nærmeste eksploderet.

Der er behov for at udfordre forestillingen om, at fostret kommer til verden som et ubeskrevet blad. Forestillingen om at der ikke sker så forfærdelig meget andet i fosterperioden, end at barnet vokser rent fysisk og at fosteret ikke rigtig sanser eller føler noget før engang efter fødslen.

Nu ved vi, at det langt fra er tilfældet. Ufødte børn sanser, føler, lærer og påvirkes i høj grad i løbet af fosterperioden. Nogle forskere indenfor området taler om livmoderen som vores allerførste ”klasseværelse” eller læringsrum. Og man kunne fristes til at kalde fødslen vores første store ”eksamen”!

Viden om fostrets og fødslens psykologi kan dels medvirke til at give fostre og spædbørn en bedre start på livet og dels kan denne viden give os en dybere og mere nuanceret forståelse af nogle af de problemstillinger, vi møder hos ældre børn, unge og voksne – og hos os selv!

I forbindelse med oplægget kan bogen "Fostret og fødslens psykologi - barndom og forældreskab begynder ved undfangelsen" købes.


OBS Kurset er åbent for alle der har interesse for dette felt, som forældre/kommende forældre og fagfolk af enhver slags.Lørdag d. 26. oktober 2019 kl. 13-15 (15.30)

Pris 150 kr. - tilmeld på 29 84 65 04  og betal på 151717

Mosaik kursus

""Det er kun fantasien der sætter grænsen ifht. mosaik"


Vi bevæger os ind i det legende og skabende rum, hvor en flise og noget fugemasse kan blive født ind i en ny form - som vi ønsker.


Du lærer grundprincipperne og får mulighed for at skabe med forskelige fliser (typer og farver), på forskellige materialer (krukke, bord, flamingo) og med forskellige farver fugemasse.


Vi tager os tid til øvelser, så du har dig selv og dit skabende udtryk med og får lagt al præstation og pres væk.


Vi er i vores garage/udenfor afhængig af vejret. Max 4 deltagere.


Kursus dage d. 17-18. august 2019 kl. 9-15

Pris: 1.400 kr. (inkusiv materialer, te og frugt)

Danse forløb

Et dansekursus for dig der har ønsket om at opnå øget bevidsthed for krop, følelser, tanker og sjæl via dans.


Vi danser os ind i det, der gør  ondt, det der gør godt og det der forvandler. Med en nysgerrighed og en dyb respekt for fortællingerne der bor i krop og psyke. 


Der vil være øvelser enkeltvis, parvis og i gruppe. Der vil være øvelser med og uden musik og med nogen med lyde skabt af vore stemmer. 

Der er en stemning og en invitation til "at man må være med det der er og som den man er" og så er det jo spændende at se hvad dansen bidrager og bringer.

Jeg laver tema baseret undervisning og har bla. undervist i "Rejsen hjem", "Offer/bøddel/redder", "Forbindelse", "Juletid", "Eksistentielle temaer", "Maskuline og feminine kræfter", "Trancedans", "Mindreværd, mereværd og ligeværd", "Heltens rejse gennem arketyper", "^Åndedrættet - breathe and be", "Medfølelse ind i selvfølelse - at blive sin egen gode ven", "Elementerne - jord, vand, luft, ild", "Det indre ægteskab mellem jeg, mig og mig selv", "Chakra dans"


Danseforløb starter d. 19. august 2019

8 mandage fra kl. 19-21 med max 9 dansende. Prisen er 1.000,- 

TEMAET er: "Valg"


Sjælens længsel – Om at finde sig selv uden at føle sig forkert.

Hvordan det gode kun kan blive godt, når man er glad for sig selv og sit liv

v/Lars J. Sørensen

Et kursus der henvender sig til psykoterapeuter, psykologer, psykomotoriske terapeuter, læger, bodyworkere o.lign.


Det er med stor glæde at Turtlespeed for 4. gang kan byde Lars J. Sørensen velkommen til to spændende dage om skam, sjælens længsel og at være selvglad. To nærværsdage, hvor der arbejdes med kroppen, drømme og erkendelser af at mennesker har brug for mennesker og mennesker har brug for at være sammen med sig selv.


Selvglad – om menneskers livslange ægteskab med sig selv

Tænk, hvis værdien af mit liv – meningen med mit liv – ikke afhænger af det gode, livet giver mig, og heller ikke afhænger af det gode, jeg kan gøre i mit liv, men er bestemt af, om jeg kan være sammen med mig selv. Eller mere specifikt, om jeg kan lide mig selv, når jeg gør godt, eller livet gør godt med mig?

Det er jo langtfra et ukendt fænomen, at hvis jeg ikke kan eller ikke tør tage imod det gode, der sker, så er det ikke ret godt. Og hvis jeg ikke synes, at jeg har fortjent at have det godt, så kan mit liv aldrig blive godt. Uanset hvor megen anerkendelse andre kan have til mig, så kan min manglende anerkendelse af mig selv effektivt blokere for, at jeg nogensinde kan føle mig anerkendt.

Skam kan overvindes gennem nærvær og tilknytning

Når man føler sig forkert og ikke kan holde ud at være sammen med sig selv, gemmer man sig i skamfuldhed. Til gengæld er det at føle sig set og føle sig mødt i sin selvforståelse en kærlighedsbekræftelse. Lykkes det at komme til stede i det nuværende øjeblik er der nemlig ingen forkerthed eller skam. Skam opstår, når man bliver spejlet forkert tilbage og ikke bliver set, som den man er, mens berørtheden ved at føle sig set bringer kærlighed ind i det fælles rum. Derfor vil nuværende mødeøjeblikke med et andet menneske for mange føles som en bekræftelse på kærlighedens eksistens.

Tag dine drømme med på kursus

Vores naturlige blufærdighed gør det vanskeligt at åbne op for vore dybeste længsler og drømme. Ofte skjuler vi endog drømmene for os selv og kalder vore natlige drømme for mærkelige. Samtidig ved vi godt, at disse drømme foregår mere i nutid end vores dagligdag. Vi er også så kropsligt nærværende i drømmene, at vi kan ønske at vågne op. Det må siges at være et paradoks, at vi ofte ønsker at glemme vore drømme, når vi er vågne. Ofte vil en natlig drøm både være en beretning om ens overlevelsesstrategi og typiske følelsesmæssige og relationelle vanskeligheder. Men vigtigere kan man i sin drøm blive bragt i kontakt med sig selv og længslerne i sit liv. Hvis det lykkes at komme til stede og finde nærværet i sin vågne drømmefortælling, kan sjælens længsel blive indlysende nærværende. Den natlige drøm kan herved blive den livserfaring, man mangler for at føle sig mere hel og mindre forkert. Så skriv dine natlige drømme ned og tag dem med på kursus.

 

Kurset bygger på bøgerne ”Skam - medfødt og tillært” (2013), ”Sjælens længsel” (2016), og ”Selvglad” (2018).

Lars J. Sørensen har 1979 -2015 været chefpsykolog på Psykiatrihospitalet i Nykøbing Sj. Han har arbejdet med psykoterapi både i psykiatrien og privat praksis, og han har igennem mange år været underviser på forskellige psykoterapeutuddannelser. Forud for sine seneste bøger udgav han i 1996 bogen ”Særpræg-Særhed-Sygdom” og i 2005 ”Smertegrænsen”, der begge har afsnit om skam

 


Kursus dage 5. november kl. 10-17 og 6. november kl. 9-16

Pris 2.200,-

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER. DU KAN KOMME PÅ VENTELISTE...

Tilmelding skal ske på tempeldal@me.com 

Der bliver sendt en faktura ifm. Lars J. Sørensens kursus

(bindende tilmelding)


Foredrag mm.

Jeg holder selv foredrag - OG inviterer spændende mennesker til at komme og holde foredrag.


Pt. holder jeg foredrag om mine vandreture:


* I 2002 og 2015/16 vandrede jeg El Camino de Santiago, Spanien.

* I 2018 vandrede jeg på Shikoku 88, Japan.


Skriv hvis du har interesse i at høre mere.

Foredrag og dansekurser kan betales med

mobilepay erhverv på 151717

eller

overføres på konto i Jyske bank på reg. nr. 7835 konto 1352659Hanne Anaia Tempeldal


Psykomotorisk terapeut

&

Spirituel Integrativ krops og Psykoterapeut


Kontakt


Adress:e

Erhverv: Vester Altanvej 39, st. 8900 Randers

Privat: Høvejen 2, Svinding - 8920 Randers


Email:   tempeldal@me.com


Mobil nr.: 29 84 65 04

Fastnet nr.: 87 12 01 04


Mobile pay erhverv: 151717

Copyright © All Rights Reserved * Læs Turtlespeed's persondato politik