Turtlespeed's historie

Turtlespeed

                                terapi, vandreture, bevægelse, kreativitet og bevidsthed


Turtlespeed's historie


I de bedste eventyr, jeg holder af at få fortalt, er der forskellige elementer til stede. Der er et menneske, der skal på en mission, der er udfordringer, der er ild, der er venner, der er svære tider og så når det ser sortest ud - så lykkes det og noget falder på plads indeni og indsigten lander.


Turtlespeed's historie indeholder ovenstående. Der er mig, som mennesket med en mission - at vække bevidstheden og skabe bevægelse mod fred og frihed. Og at insistere på, at vandre i et tempo - skildpadde fart - så vi kan have "os selv med", nå at integrere, nå at sanse og nå at nyde - i egen rytme.


Der er ilden, der brænder indeni mig - og faktisk var det hjemme foran brændeovnen, at jeg for mange år siden så omridset af en skildpadde i ildens flammer og i det sekund vidste, at mit firma skulle hedde Turtlespeed - kærligt født af de mange pilgrimsskridt jeg har gået med ca. 5 km. i timen.


Der er udfordringerne ved, at ville bruge hele min palet af kunnen for jeg blev uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut i 2003 og Spirituel integrativ krops og psykoterapeut i 2014 og har derudover taget adskillige kurser i kropslige og kreative udfoldelser både i indland og udland.  At stå med den udfordring og risiko, at ingen får øje på mig i alle farverne og mulighederne. Der er udfordringer ved at vedblive at være synlig, vedblive at mærke efter hvad den gode vej er.


Der har været svære tider, brækkede ben af flere omgange, stress, hjertesorger, og der har været venner til at støtte mig og Turtlespeed videre og dele glæderne ved pilgrims skridtene, mulighederne og livet.


Og så kom  indsigten: "det er vejen, der er målet".

"Turtlespeed - hvis du har brug for at finde din egen rytme, tempo og udtryk"